Δευτέρα 23 Ιουνίου 2008

Θέλω να χορέψω!!!!

Έχετε φάει λοιπόν (εννοείται εκεί που σας προτείναμε ή άντε σε κάτι παρόμοιο) και τώρα νοιώθετε τύψεις (οι κοπέλες κυρίως...!). Κάτι πρέπει να κάνετε για να ξεφορτωθείτε αυτό το ενοχλητικό συναίσθημα! Θέλετε (και πρέπει?) να χορέψετε! Ακόμα, όμως, κι αν δεν νοιώθετε έτσι, αισθάνεστε ένα κενό, ότι αν δεν πάτε και κάπου αλλού η βραδιά δεν θα είναι ολοκληρωμένη!

Εδώ, λοιπόν, ερχόμαστε πάλι εμείς! Με προτάσεις για όλα τα γούστα ή τουλάχιστον τα περισσότερα... Η παραλιακή έχει την τιμητική της, όπως και κάθε καλοκαίρι άλλωστε!

Ξεκινάμε με όσους προτιμούν τα clubs για τη νυχτερινή τους διασκέδαση. Επιλογές πολλές, τα περισσότερα θεωρούνται μάλιστα και από τα hot spotsτου καλοκαιριού. Όλα έχουν ενσωματώσει στο πρόγραμμα τους θεματικές βραδιές κυρίως και Ελληνικές βραδιές. Η «Αυτοκίνηση» και το «Dekko» κάθε Τετάρτη έχουν RnB πάρτι και κάθε Πέμπτη ελληνική βραδιά. Επίσης, το «Mao» και το «Guzel» έχουν RnB πάρτι κάθε Τρίτη αυτή τη φορά, ενώ την Τετάρτη το «Mao» παίζει ελληνική μουσική και το «Guzel» electrohouse μουσική. Το «Villa Mercedes» απ’ την άλλη είναι γνωστό για τα γνωστά ονόματα που φιλοξενεί στα decks. Έτσι κάθε Τρίτη μουσική παίζει η Ναταλία Γερμανού, κάθε Πέμπτη ο Θέμης Γεωργαντάς και τις Κυριακές ο Βασίλης Τσιλιχρίστος. Και κλείνουμε με το γνωστό «Ακρωτήρι Boutique». Κάθε Τετάρτη και εδώ υπάρχει RnB πάρτι. Η διαφορά γίνεται, όμως, τις Κυριακές όπου υπάρχει ελληνική βραδιά αλλά φιλοξενείται και κάποιος Έλληνας τραγουδιστής ο οποίος τραγουδά live στη σκηνή.

Δεν υπάρχουν, όμως, μόνο τα clubs! Το χαρακτηριστικό της πόλης μας είναι τα μπουζούκια! Ζωντανή μουσική, πολύς χορός και βουνά από λουλούδια! Ας πάρουμε, λοιπόν, την παραλιακή από την αρχή! Στα δεξιά, μόλις στην αρχή της υπάρχει το «Θέα», αυθεντικές λαϊκές μελωδίες με Σταμάτη Γονίδη, Νίκο Οικονομόπουλο και Αμαρυλλίς. Λίγο παρακάτω, στα αριστερά σας αυτή τη φορά, συναντάμε το «Frangelico», από τα παλαιότερα νυχτερινά κέντρα με Χρήστο Μενιδιάτη και Γιώργο Γιαννιά ανεβάζουν τη διάθεση και διαπιστώνεις ότι μία φορά εκεί δεν είναι ποτέ αρκετή!

Σταματώντας αυτή τη στιγμή να κάνω το GPS και ελπίζοντας ότι θα τα βρείτε συνεχίζω την περιήγησή μου στον υπόλοιπο κόσμο των μπουζουκιών. Δίπλα δίπλα είναι το «Romeo» και το «Posidonio». Το μεν πρώτο με Διονύση Μακρή, Πάολα, Χρήστο Κυπριανίδη και Χριστίνα Κολέτσα βάζουν φωτιά στην πίστα, στο δε δεύτερο η κλασσική (πια) αξία της νυχτερινής Αθήνας που ακούει στο όνομα Νίκος Βέρτης (οι υπόλοιπες συστάσεις είναι περιττές!). Προχωράμε στα «Αστέρια» όπου η Ειρήνη Μερκούρη, ο Κώστας Καραφώτης και ο Κώστας Μαρτάκης υπόσχονται κάθε βράδυ τα καλύτερα και το καλύτερο είναι ότι τα κάνουν και πράξη! Και κλείνουμε και αυτήν μας την ενότητα με το κέντρο «Θάλασσα», με Ανδρέα Στάμο, Χρύσπα και Νίνο, σε ένα σχήμα νεανικό και δροσερό που ακούς τα πάντα και διασκεδάζεις μέχρι τελικής πτώσης!

Αυτά ήταν, λοιπόν, και νέα μας από τη νυχτερινή Αθήνα! Προτάσεις υπάρχουν ακόμα πολλές αλλά δεν ήταν δυνατό να αναφερθούν όλες σε αυτήν εδώ την ανάρτηση. Ελπίζουμε να σας διαφωτίσαμε λιγάκι τουλάχιστον!

Υ.Γ: Για τους λάτρεις των μπουζουκιών, αν το σχήμα συνεχιστεί και αυτό το χειμώνα, προτείνω ανεπιφύλακτα «Caramela» με Πάνο Καλλίδη και Θέλξη. Μακράν το καλύτερο σχήμα του περσινού και προπέρσινου χειμώνα! Και καλούς χορούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια: